Mi ez?

Az xData.hu egy adatmentő szolgáltatás, mely tartalmaz távoli szerveren szeparált adatmentésre alkalmas tárhelyet, ezen kívül bővített funkcionalitású online felhasználó kezelést, mely lehetővé teszi az adatok teljes körű hozzáférés menedzsmentjét. Az xData ezen kívül olyan architektúrát használ, mely lehetővé teszi az automatikus adatmentést magán, és céges célokra is, mindenfajta méretben. A csomag tartalmaz online futtatható webes programot, mellyel az adatok mentése kliens program letöltése nélkül végbemehet.

 

Tudjon meg többet az xData-ról!


Gy.I.K


Mennyibe kerül ez nekem?

Az xData legkisebb csomagja már 1.800 Ft-ért elérhető. 50 GB adatmentő tárhely a legtöbb KKV és magánszemély számára elegendő, de dinamikusan korlátlanul bővíthető a tárhely mérete.


Miért tudhatom, hogy biztonságban vannak az adataim, ha az xData-t használom?

Az xData egy több évtizede ismert biztonságos fájlok mozgatására és mentésére használt rendszeren működik, csak erőteljesen kibővítette a funkcionalitással.

Az adatok magyarországi, 24 órás fizikai felügyelettel, és biztonsági szolgálattal felügyelt szerverekre mentődnek, melyek fizikai meghibásodásoktól is védve vannak.


Hova mentődnek az adataim, ha az xData-t választom?

Magyarországi, 24 órás fizikai felügyelettel, és biztonsági szolgálattal felügyelt szerverekre, melyek fizikai meghibásodásoktól is védve vannak.


Miért ilyen olcsó az xData szolgáltatása?

Az xData sok helyre eladható adatmentő termék, nem egy-egy cégen szeretnénk sokat keresni, hanem szeretnénk, hogy minél több helyre eljusson a csomagunk.


Mivel tud többet az xData mint egy FTP tárhely?

Az xData egy adatmentő szolgáltatás és szoftver csomag, mely egy dedikált távoli tárhelyen valójában nem egy, hanem korlátlan számú, tárhely méretét nem túllépő külön FTP tárhelyet ad a felhasználónak. Az xData ezen kívül az FTP tárhelyekhez teljes körű ügyfél által adminisztrálható felhasználó kezelési megoldást nyújt. Az FTP tárhelyekhez való hozzáférés kezelés így nem statikus. Az xData továbbá olyan szoftver megoldásokat használ, és tesz elérhetővé, melyek segítségével az FTP tárhelyekre automatikusan mentődnek a meghatározott fontos adataink, így a módosítás után nincs szükség manuális feltöltésre. Az xData továbbá weben elérhető FTP klienst is biztosít a felhasználóinak, hogy még csak le se kelljen tölteniük kliens programot, ha nem szeretnének.


Mi az az FTP tárhely?

Az FTP tárhely egy kifejezetten adatmentésre használható, távoli szerveren lévő háttértárolón kialakított, dedikált tárhely. Az ilyen tárhelyeket FTP kliensek segítségével érhetjük el, tölthetünk fel, vagy törölhetünk róla. Nem összekeverendő a webtárhelyekkel, amelyekre feltöltött fájlok böngészőből általában publikusan elérhetők.